17.5 C
Skopje
16.7.2019 - 22:57

Ознака: шпаркасе банка

Шпаркасе банка започна да нуди услуги за тргување со хартии од...

Шпаркасе Банка Македонија, во рамките на своето Одделение за работа со хартии од вредност, започна да ги нуди своите брокерски и старателски услуги во...

Нова наградна игра од Шпаркасе Банка во соработка со Mastercard

Шпаркасе Банка Македонија ја започна новата наградна игра „ЛЕТО ВО БАРСЕЛОНА СО MASTERCARD® DEBIT“, наменета за сите нови или постојни корисници на Пакетот за...

Шпаркасе Банка ги доделува првите кредити за стартапите

Шпаркасе Банка Македонија на денешната прес-конференција ги додели првите кредити за старт-ап компаниите што учествуваа во првиот циклус од програмата „Чекор по чекор“, наменета...

Донација на Шпаркасе Банка за ЈЗУ „Завод за нефрологија“- Струга

Како дел од долгорочната стратегија за корпоративна општествена одговорност, Шпаркасе Банка Македонија преку платформата Sparkasse Life реализираше уште една донација како поддршка на проекти...

Доделени наградите од наградната игра „Големи награди, за Мастер уживање!“ на...

Во салонот на „Аутомакедонија“ во Автокоманда денеска беа доделени наградите од наградната игра „Големи награди, за Мастер уживање!“, која беше организирана од Шпаркасе Банка...

Фотоволтаичните системи на ЕВН отсега подостапни преку ЕКО кредитот на Шпаркасе...

Фотоволтаичните системи на ЕВН Македонија, дизајнирани според потребите на корисниците, стануваат подостапни за сите заинтересирани. ЕВН Македонија и Шпаркасе Банка Македонија постигнаа договор за...

Побрзајте, утре е крајниот рок за учество!

Утре истекува рокот на креативниот конкурс „Штеди, креирај и победи“ во организација на Шпаркасе банка, а во соработка со Пакомак. Има уште време, не откажувајте...

„Големи награди, за мастер уживање“ – наградна игра на Шпаркасе банка

Шпаркасе Банка Македонија од денеска ја започна новата наградна игра „Големи награди, за Мастер уживање!“, наменета за корисниците на дебитнитe и на кредитните картички...

„Шпаркасе Банка“, прва банка во земјава што финансира старт-ап бизниси во...

„Шпаркасе Банка Македонија“ ја претстави првата програма „Чекор по чекор“, наменета за поддршка и развивање старт-ап бизниси во Република Македонија, по потпишувањето на спогодбата...

Бизнис идеите „Big heart“, „Sweet and Fit“, „ Pixyle“ и „QxJunk“...

Ангажирање на артисти како магионичари кои ќе го прават поубав секој ден на лицата со некакви потешкотии (деца без родители, лица со ментални болести,...