Ознака: Шпански уметник

Шпански уметник од песок прави реални фигури на животни

Шпанскиот уметник Андони Бастарика стана популарен откако сподели фотографии од неговите уникатни дела на социјалните медиуми. Имено, тој прави бикови, ајкули и многу други...