Ознака: шопинг

Американка на шопинг потрошила државна помош oд 150.000 долари

Американка од Северна Каролина, која наводно фалсификувала документи со цел да добие државна помош од 150.000 долари наменета за компании, е обвинета дека ги...

Хрватската влада го ограничи трансграничниот шопинг-туризам

Новите правила на хрватската влада се однесуваат за внесување цигари и други основни прехранбени производи, кои Хрватите ги купуваа од Србија и од Босна...

Голем шопинг фестивал во трговскиот центар Палма Мол во Тетово

Од денес, среда 04.09 па сѐ до 10.09 голема шопинг еуфорија во трговскиот Палма Мол во Тетово. Шопинг фестивал со неверојатни попусти до...