12.2 C
Skopje
13.11.2019 - 7:01

Ознака: шопинг-центри

Може ли да заживеат запуштените деловни простори

Трговски центри со затворени дуќани - дел се и сопственост на општините Малите шопинг-центри по населбите беа градени некаде во деведесеттите години, кога дуќаните беа...