13.8 C
Skopje
22.9.2021 - 0:12

Ознака: шопинг-еуфорија

Празникот на жената го поскапи цвеќето

Сепак и годинава не изостанува традицијата да се зголемуваат цените непосредно пред празниците. Ако претходните денови една роза можела да се купи за 100...