Ознака: школа за шпиони

ЕУ ќе основа Европска школа за шпиoни во Загреб

Претставниците на 23 европски земји ќе потпишат во Загреб писмо со намери со кое ќе заврши проектот за основање Разузнавачки колеџ во Европа. Со...