4.5 C
Skopje
29.11.2020 - 10:42

Ознака: Шимширов молец

Шимшировиот молец ги уништува Водно и Матка – градот молчи

Според најновите истражувања, шимшировиот молец на Водно е раширен речиси на целата планина и има зафатено површина од 3.000 хектари. Доколку не се почне...