Ознака: „Шетање“

Домашните миленичиња за викенд ќе може да се шетаат во 20...

По многубројните реакции на оние што имаат домашни миленичиња, се донесе одлука за време на викендите тие да може да се шетаат од 20...

„Шетањето“ на ѓубрето треба да запре

Европските регулативи ни наложуваат дека треба да се спроведат селекција и рециклажа на отпадот. Некаде до 2022 година треба да создадеме стандардизирани регионални депонии....