13.8 C
Skopje
22.9.2021 - 2:00

Ознака: шеталиште

Кејот „13 Ноември“ ќе биде шеталиште за граѓаните

Градоначалникот Шилегов, одговарајќи на советничко прашање, детално го објасни проектот за уредување на кејот „13 Ноември“, на потегот од градскиот плоштад до улицата Стив...

Се реконструира шеталиштето во Трговскиот центар

КОЧАНИ Напредуваат активностите за реконструкцијата на плочникот во Трговскиот центар. Градежните работници на изведувачот „Исток мермер“ едновремено поплочуваат на четири страни од површината опфатена со...