1.9 C
Skopje
9.12.2019 - 10:12

Ознака: шетаат

Оние што шетаат кучиња треба да го чистат и нивниот измет

Законот за јавна чистота предвидува 50 евра казна за сите што ќе остават измет од кучиња на јавна површина. Од градот Скопје велат дека...