20.8 C
Skopje
26.7.2021 - 4:05

Ознака: Шен Шиси

Пет книги за деца од најтиражниот кинески писател Шен Шиси

Наскоро во издание на „Македоника литера“ Издавачката куќа „Македоника литера“ од Скопје наскоро ќе објави серија од пет книги за деца и млади од Шен...

Објавени две книги за деца и млади на познатиот кинески писател...

Деновиве излегоа од печат две книги за деца и млади од Шен Шиси, еден од најпознатите современи писатели за деца во Кина: „Мајката Чакал...