Ознака: Шваjцариjа

Прва изложба на Демиен Хирст во Шваjцариjа

 За највпечатлив дел од изложбата „Ментална ескапологија“ се смета скулптурата „Храм“, висока шест метри, поставена на раб од езеро во Сент Мориц Меѓу настаните што...