20.8 C
Skopje
22.8.2019 - 9:55

Ознака: Шатеви

Гемиџија засадил дрво во Старата чаршија

Кога првпат ме покани да ја видам куќата, Алаетин со гордост ми ја покажа многу старата круша засадена во дворот. Поради многуте приказни и...