29.8 C
Skopje
27.9.2021 - 17:47

Ознака: „шарени револуционери“

Спомениците однесени од виорот

Колку само беа далековиди нашите „шарени револуционери“ кога го уриваа Прометеј! Визионери беа и оние што му се нафрлија со прачки на споменикот на...