38.8 C
Skopje
31.7.2021 - 18:17

Ознака: Шарени пилули

Шарените пилули стануваат закана што постојано мутира

Тревога: Епидемијата од новите дроги се шири со стравотна брзина Трагичните вести се повеќе од доволни за да нѐ натераат сериозно да се замислиме. Што...