Ознака: шалтери

Шалтерите на УЈП отворени и денеска

Даночните шалтери на Управата за јавни приходи ќе бидат отворени за граѓаните и денеска за да може да се регистрираат за новиот концепт на...

Шалтерите на УЈП ќе работат и утре

Даночните шалтери на Управата за јавни приходи утре ќе бидат отворени за граѓаните да може да достават е-ГДП-ПДД за 2018 година. Даночните шалтери ќе бидат...

Охрид налето – редови пред шалтерите

Повеќе години имам стан во Охрид каде што со семејството минувам дел од летото. Охрид е навистина прекрасен, полн е со гости од разни...