Ознака: Чувство

Љубовта е најубавото чувство!

Етика за млади Љубовта е најубавото и најсилно чувство, кое многу ѝ значи на личноста. Сериозно влијае на разбирањето на светот и врз нејзиното однесување. Чувствата...

Љубовта е најубавото чувство!

проф. д-р Кирил Темков Љубовта е најубавото и најсилно чувство, кое многу ѝ значи на личноста. Сериозно влијае на разбирањето на светот и врз нејзиното...

Чувството на среќа нема значење ако не се сподели

Најупотребуваниот збор во празничните денови Сите целат да бидат обезбедени со материјални добра, но во таа трка по материјалното, не треба ли малку да застанеме...