2.8 C
Skopje
18.1.2022 - 19:40

Ознака: „Чувари на галаксијата 3“

Нема одложување за „Чувари на галаксијата 3“ и за „Одред...

Џејмс Ган, режисер на претстојниот трет филм „Чувари на галаксијата“ и „Одред самоубијци“, изјави дека ниту еден филм нема да го зафати бранот одложувања...