23.8 C
Skopje
24.6.2021 - 10:08

Ознака: чуваат

Германците чуваат под перница 12,46 милијарди марки

За разлика од другите земји, кои го вовеле еврото, Германците немаат рок до кога мораат да ја променат старата валута Осумнаесет години по воведувањето на...