12.8 C
Skopje
3.12.2021 - 10:34

Ознака: човечки вештини

И во иднина човечките вештини ќе бидат важни

Покрај напредокот во роботиката и вештачката интелигенција, човечкиот фактор и во иднина сепак ќе биде потребен на многу работни места. Истражувањата покажуваат дека се...