7.8 C
Skopje
16.10.2021 - 0:55

Ознака: членствo

Се доцни во борбата со загадувањето од фосилни горива

Повеќето земји-кандидатки за членство во Европската Унија, меѓу кои и Македонија, не ги исполниле зададените цели за намалување на емисијата на штетни честички од...