Ознака: Членството

Членството во ЕУ не е гаранција за конкурентно земјоделство

Зачленувањето во Европската Унија предизвикува процес на динамични структурни промени, забрзувани главно под влијание на заедничката аграрна политика на ЕУ. Се менуваат односите помеѓу...