Ознака: чита

Ед Ширан ќе патува по светот, ќе чита и ќе се...

Ед Ширан најави дека ќе направи пауза и од работата и од социјалните мрежи. Овој британски музичар изјави дека се решил на овој чекор...

Педесет книги што секое дете треба да ги прочита

Книгата „Чарли и фабриката за чоколада“ е прва на списокот препораки, а потоа следуваат: „Алиса во земјата на чудата“, „Вини Пу“, „Островот со богатство“,...