23.9 C
Skopje
19.6.2019 - 11:44

Ознака: „Читајќи го Балканот“

Словенечката писателка Габриела Бабник во Скопје

Во рамките на проектот „Читајќи го Балканот“ во август словенечката писателка Габриела Бабник ќе оствари резиденцијален престој во Скопје. За време на својот престој...

Разговор со хрватскиот писател Драго Гламузина

Издавачката куќа „Готен“, во рамките на проектот „Читајќи го Балканот“, организира разговор со хрватскиот писател Драго Гламузина. Разговорот ќе се одржи вечерва, во 20...