Ознака: чистота

Црно-бели слики меѓу градот и општините

Соработуваат ли доволно градот и општините или тоа е само навидум и до некаде. Граѓаните забележуваат нерешени проблеми поради поделените ингеренции помеѓу нив Кога станува...

„Комунална хигиена“ апелира граѓаните да внимаваат на чистотата

Јавното претпријатие „Комунална хигиена“ упатува апел до граѓаните заедно да ги заштитат чистотата и убавината на главниот град. Ова го велат оттаму затоа што секојдневно...