20.1 C
Skopje
21.7.2019 - 0:47

Ознака: чистокрвен Македонец

По татко Словенец, но се чувствува како чистокрвен Македонец

Облечен како вистински војвода од времето на Илинден, со своето однесување и изглед, на вчерашното чествување во селото Цер, голем интерес побуди Тончек Рожман,...