15.2 C
Skopje
25.9.2020 - 4:48

Ознака: чисти градови

Еколошки чисти градови – шанса што упорно ја пропуштаме

Повеќе од половина од светската популација живее во урбаните средини, кои, впрочем, се сметаат за виновни за производството на речиси 80 отсто од штетните...