14.4 C
Skopje
23.4.2019 - 16:39

Ознака: Че Гевара

Некои размисли пред Велигден

1. Велат дека се слободоумни, носат маици со ликот на Че Гевара, а земаат пари, одработуваат и се восхитуваат на империјалистите. 2. Не запреа да...