2.8 C
Skopje
7.12.2021 - 15:53

Ознака: чешла

Село гори, баба се чешла!

Короната го соголи гнилиот клиентелизам на кој е заснован политичкиот систем во Македонија. Станува сѐ појасно дека короната неочекувано го забрза распадот на патрон-клиентелистичкиот...