Ознака: четири илјади евра

Штетата во МНТ изнесува речиси четири илјади евра

Вкупната материјална штета направена во Македонскиот народен театар од навивачката група „Шверцери“ е 3.965 евра, утврдила надлежната комисија. Штетата мора да се надомести, а...