Ознака: честитка

Иванов со честитка по повод 24 Мај

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов упати честитка по повод одбележувањето на 24 Мај - Денот на македонските и сесловенските просветители и учители, светите...

Честитка од премиерот Заев по повод Денот на Власите

Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, на сите припадници на влашката заедница во Република Македонија им го честита Националниот ден на Власите,...

Претседателот Иванов со честитка по повод Меѓународниот ден на Ромите

Осми април е меѓународен ден посветен на културата и на историјата на Ромите што во Република Македонија се прославува на највисоко ниво. Ромската заедница е нераскинлив дел од македонското мултиетничко, мултирелигиско...