9.8 C
Skopje
6.12.2021 - 16:44

Ознака: чекање

Крстопат(и)

Освен што е место каде патиштата се вкрстуваат, крстопатот симболизира и место на среќавање, случајно или договорено, место на разминување, но и разидување, попатно...