-0.3 C
Skopje
16.12.2019 - 7:11

Ознака: „Чекајќи го Годо“

Чекајќи го Коко

Во општеството (како и во природата), каде што сѐ настанува со причина и последица и секое нешто неизбежно води кон друго нешто, чекањето се...