Ознака: Чегране-Чајле

Патот Чегране-Чајле затворен за сообраќај поради градежни работи

Регионалниот пат Чегране-Чајле е затворен за сообраќај, поради изведување градежни работи. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните...