Ознака: часови

Од септември учениците во Карпош ќе немаат мобилни на часовите

Скопската општина Карпош ќе биде првата локална самоуправа во која ќе почне да се спроведува проектот за ограничена употреба на мобилните телефони и другите...

Работното време треба да се ограничи на четири часови дневно

Голем број истакнати експерти сметаат дека работното време треба да се ограничи на четири часови дневно. Тие оценуваат дека луѓето не се ниту ментално...

Кога децата им држат часови на возрасните!

Вие ни јавувате: Екопроект на ОУ „Ацо Шопов“ од Скопје ,,Фатете се за сметот, оставете демагогија“ - им порачаа на возрасните, основците од ОУ,,Ацо Шопов“...

Фејсбук ќе не информира колку време трошиме на социјалната мрежа

Фејсбук е добра платформа за комуникација и следење на она што се случува со нашите пријатели и најблиски, но исто така е главен извор...