Ознака: чартер-летови

Двајца или тројца повратници со чартер-летовите се позитивни

Двајца или тројца граѓани, кои се вратиле од странство во државата со чартер-летовите што ги организира Министерството за надворешни работи, пројавиле симптоми, а по...

Со чартер-лет од Лондон се вратија 130 македонски граѓани

По деветте чартер-летови за враќање на македонски државјани од Малта, Хрватска, Словенија, Германија, Австрија и Швајцарија, денеска во соработка со македонската амбасада во Лондон,...