Ознака: Чарли Шин

Откако призна дека е ХИВ позитивен, Холивуд му сврте грб

Чарли Шин е се помалку баран од продуцентите на филмови и серии, откако пред две години јавно призна дека е ХИВ позитивен, па веќе...