32.6 C
Skopje
23.8.2019 - 17:52

Ознака: чадор

Лежалка и чадор на бугарска плажа до 35 евра!

Договорите за концесија не ја ограничуваат максималната цена за изнајмување чадор за сонце и лежалки на плажите во Бугарија Факсимил од фискална сметка за платени...

НАТО го отвора чадорот поради порој или поради роса

Она што го прави прашањето актуелно и уникатно е фактот дека антитерористичката акција од пред некој ден се случува паралелно со процесот на ратификација...

Под еден чадор и без граници?

Балканот во постстуденовоеното раздобје е поприште за постојано надмудрување на неколку спротивставени геополитички актери: средноевропскиот континентализам (Германија и Австрија), рускиот евроазијанизам, турскиот неоосманизам и...

Прокиснува ли безбедносниот чадор

Во тој контекст уште позбунувачка е и дилемата што ја наметна и самиот Трамп, за тоа чии „синови“ всушност треба да ги бранат интересите...

Човекот со црн чадор може да ја реши мистеријата за убиството...

Иако денот кога е убиен американскиот претседател Џон Кенеди бил ведар и сончев, сепак во близина на местото на настанот бил забалежан маж со...