11.5 C
Skopje
25.5.2019 - 9:24

Ознака: чади

Скопје чади и лете

Инспекциските служби на градот Скопје и на повеќе општини, според нивните кажувања, константно се на терен и работат на превенирање и решавање на прекршоците...