27.8 C
Skopje
25.9.2021 - 16:18

Ознака: цуцли

Фирмите со монополски цени и за цуцлите

Постои сомневање дека увозниците и дистрибутерите во Србија се договарале за висината на цените на бебешките производи, кои биле повисоки од земјите во регионот Комисијата...