Ознака: Цртички

Цртички

Novelas ejemplares „Novelas ejemplares“ се објавени во 1613-та во Мадрид, кога Сервантес имал 66 години (колку и јас додека ја пишувам оваа читателска белешка), остарен,...

Цртички

Подготвувајќи ги „222 антиупатства за лична употреба“, прибирајќи некои подзаборавени од нив по исто така подзабутани нотеси и тетратки на коцки, ќе наидев на...

Цртички, 1

Подготвувајќи ги „222 антиупатства за лична употреба“, собирајќи некои подзаборавени од нив по исто така подзабутани нотеси и тетратки на коцки, ќе наидев на...