17.8 C
Skopje
21.10.2021 - 16:41

Ознака: цртање по тело

„Други видови“, поврзување со себе, другите и природата

Вилија Виткуте својата инспирација ја пронашла откако првпат направила серија уметнички дела цртајќи племенски мотиви по телата на другите. Таа овој серијал, наречен „Други...