Ознака: црногорско

Црногорско семејство улови туна тешка 266 килограми

Семејството Рафаиловиќ од Црна Гора деновиве имаше несекојдневен улов - туна тешка 266 килограми. Овој примерок, како што велат, ги надминува црногорските рамки. Интересно е...

Во Македонија не е можно црногорско верско сценарио

Разговор со Бранко Ѓорѓевски, новинар и верски аналитичар Во Црна Гора постои потреба да се има нов закон за слобода на вероисповедта, бидејќи во оваа...