33.8 C
Skopje
4.8.2021 - 12:45

Ознака: црковна вистина

Чувар на македонската црковна вистина

Целото тоа духовно наследство, кое со векови се собирало и градело во Македонија, покрај тоа што е доказ за црковниот континуитет на нашата црква,...