Ознака: црковен храм„ Свети Петар и Павле“

Осмата петровденска мото-парада во Кичево, годинава нема да се одржи

Мото-парада што традиционално во Кичево се одржува веќе седум години, во чест на големиот верски празник Перовден ,  патрон на кичевскиот црковен храм „Свети...