Ознака: Црешево

Осумдесетгодишен маж повреден при пожар во домот

Пожар избувнал на тераса од куќата во сопственост на П. Б. (80) вчера во селото Црешево, Скопско, при што бил опожарен дел од фасадата. Од...

Поплави 2016-2018 (не)научени лекции

Познавачите на состојбите и стручни луѓе тврдат дека вакви поројни дождови нема да ни предизвикуваат какви било опасности доколку сите канали се исчистени и...