-0.4 C
Skopje
19.11.2018 - 17:16

Ознака: Црвените Кмери

Во име на слободата, правдата и македонскиот суверенитет

Кај нас, среде окупираниов протекторат, правдата, законот и Уставот се суспендирани, воведена е диктатура од јужноамерикански тип и како што се ближи денот на...