Ознака: Цистерни

ЈП „Водовод и канализација“ ја промовира новата механизација

Две нови цистерни под притисок со волумен од четири кубни метри, две цистерни под вакуум со волумен од четири кубни метри, како и специјализирано...

Метлата на комуналците ги брка луѓето од комуналци

Во утринските часови, кога сите брзаат навреме да стигнат некаде, комуналците го попречуваат патот. Многу често кога е најфреквентно тие ги метат автобуските постојки...

Скопјани не сакаат комуналците што чистат наутро да ги полнат со...

Кое е соодветно време за миење на улиците со - или за рачно и машинско метење со камионите метларки прашуваат некои скопјани, кои им...

Цистерни на „Комунална“ измија дел од улиците

Јавното претпријатие „Комунална хигиена“ деновиве реализира акција за миење и чистење на сообраќајниците. Оваа редовна активност на комуналците се реализира на оние улици каде...