27.6 C
Skopje
26.4.2019 - 16:15

Ознака: Цетинска

Градежните работи на Цетинска ќе завршат до крајот на летово

Застојот со градежните работи при пробивањето на булеварот Христијан Тодоровски-Карпош во општината Бутел веќе извесен период на граѓаните им предизвикува главоболки. Подолго време нема...