-6.2 C
Skopje
20.1.2022 - 0:55

Ознака: Централниот регистар

Манчевски: На граѓаните ќе им се издаваат документи по електронски пат

За да се намали фреквенцијата и редовите на чекање, особено за документите кои најчесто им се потребни на граѓаните, овозможивме најчесто бараните документи како...

Приведен, па ослободен поранешниот пратеник Љубомир Јосифовски

Поранешниот пратеник од Нова содицијалдемократска партија (НСДП) Љубомир Јосифовски упаднал во компјутерскиот систем на Централниот регистар со што ја оштетил институцијата за 35 милиони...

Централниот регистар на Република Македонија одбележува 16 години постоење

Централниот регистар на Република Македонија одбележува 16 години постоење. По тој повод ќе биде организирана и дводневна работилница (Regional workshop> registers – talking regional,...